Boekhandel Douwes Den Haag

Paren of de kunst van de slaapkamer

Dirk Vis

Paren of de kunst van de slaapkamer

Paren of de kunst van de slaapkamer

Paren of de kunst van de slaapkamer

 

‘Paren’ wil een handleiding zijn voor mensen die menen te weten hoe het moet en biedt een taal voor die aspecten van seksualiteit die onbenoemd blijven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Paren of de kunst van de slaapkamer

'Paren of de kunst van de slaapkamer' van Dirk Vis is een literaire verkenning van seksualiteit, een unieke roman die een ander gesprek over seks wil aanwakkeren en woorden zoekt voor die kanten van seksualiteit die ongezegd blijven.

Een schermwerker met burn-out reist naar New York om een bloedhete zomer met zijn oude studievriend en diens vriendin te spenderen. Daar, in hun kleine, benauwde appartement, is hij getuige van een waar wonder. Maar heeft hij het wel echt gezien? En hoe kan hij het er in vredesnaam over hebben? Om het onmogelijke te bevestigen en aan de hitte van de stad te ontsnappen, hopt de naamloze ik van bibliotheek naar bibliotheek in een queeste naar kennis over seksualiteit. Worstelend met verwarring, onwetendheid en ontluikende liefde, raadpleegt hij talloze bronnen – van blogs en fanfiction tot eeuwenoude manuscripten en werken die nog niet eens geschreven zijn – op zoek naar antwoorden op nog onbekende vragen over seks.


ISBN
9789025459291
Pagina's
320
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Literaire roman, novelle