Boekhandel Douwes Den Haag

Een kat achterlaten

Herinneringen aan mijn vader

Haruki Murakami

Een kat achterlaten

Een kat achterlaten

Herinneringen aan mijn vader

Een kat achterlaten

 

In ‘Een kat achterlaten’, een autobiografische verhaal, stipt Haruki Murakami een paar schijnbaar terloopse herinneringen aan die hem bij nader inzien een diep gevoel van verbondenheid met zijn vader verschaffen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 16,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Een kat achterlaten

In ‘Een kat achterlaten’, een autobiografische verhaal, stipt Haruki Murakami een paar schijnbaar terloopse herinneringen aan die hem bij nader inzien een diep gevoel van verbondenheid met zijn vader verschaffen. Diens verhalen over zijn militaire dienstjaren in China blijken bovendien een onuitwisbare indruk op de schrijver te hebben gemaakt.
Haruki Murakami heeft veel onderwerpen aangestipt in zijn lange carrière, maar één thema liet hij tot nu toe onaangeroerd: zijn vader. Meer dan twintig jaar lang hadden vader en zoon Murakami nauwelijks contact met elkaar; pas kort voordat zijn vader stierf, heeft de schrijver hun band kunnen herstellen.


ISBN
9789025466077
Pagina's
96
Verschenen
NUR
304
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact