Boekhandel Douwes Den Haag

De vijf

A.H.J. Dautzenberg

De vijf

De vijf

De vijf

 

Vier jonge meiden leven zich uit op het gebied van seks en geweld in de traditie van de grote Libertijnse roman maar gaandeweg wordt duidelijk dat ze door iets groters gestuurd worden.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De vijf

Vier tieners delen een duivelse drift naar seks en geweld. De meiden leven zich uit op hun slachtoffers en verpulveren de grenzen van de geldende moraal. Tegelijkertijd proberen ze zich te bevrijden van de male gaze die hen drijft – of is er een andere kracht in het spel? De lezer wordt meegezogen in een verslavende vertelling die het daglicht eigenlijk niet kan verdragen.

A.H.J. Dautzenberg is een geëngageerd en spraakmakend schrijver. In zijn werk laat hij keer op keer zien dat hij haarfijn de polsslag van de tijd aanvoelt, zoals met het initiatief van de glossy Quiet 500, waarmee hij de stille armoede in Nederland een gezicht gaf. We leven in een tijd waarin we heel voorzichtig moeten zijn met hoe we ons uiten, hoe we ons van de taal bedienen. In zijn nieuwe grote libertijnse roman verkent Dautzenberg de vrijheid van meningsuiting in tijden van de woke-beweging.


ISBN
9789025472993
Pagina's
400
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Romans