Boekhandel Douwes Den Haag

Reis door het zonnestelsel

De onbegrensde wereld buiten de onze

Aina Bestard

Reis door het zonnestelsel

Reis door het zonnestelsel

De onbegrensde wereld buiten de onze

Reis door het zonnestelsel

 

'Reis door het zonnestelsel' is een prachtig uitgevoerd en informatief kinderboek over de planeten die samen met de aarde rond de zon draaien. Bijna niets spreekt meer tot de verbeelding dan de ruimte.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Reis door het zonnestelsel

'Reis door het zonnestelsel' is een prachtig uitgevoerd en informatief kinderboek over de planeten die samen met de aarde rond de zon draaien. Bijna niets spreekt meer tot de verbeelding dan de ruimte. De prachtige planeten in ons zonnestelsel nodigen uit tot urenlang bewonderen. Bekijk Mercurius, Mars en Venus van dichterbij dan ooit, en bewonder hun bijna bovennatuurlijke landschappen in prachtige panoramaplaten die doen denken aan oude schoolplaten. In 'Reis door het zonnestelsel' komen deze en nog veel meer fascinerende planeten voorbij in prachtige illustraties met een vintage feel. Verlies jezelf in dit adembenemende boek en ontdek de onbegrensde wereld buiten de onze.

'Reis door het zonnestelsel' is luxe uitgevoerd: het boek heeft een grote uitklappagina en zit vol transparante pagina's. Kun je geen genoeg krijgen van de fascinerende illustraties en mysterieuze landschappen? Neem dan ook een kijkje in 'Reis door de tijdperken' en bewonder onze eigen planeet, die misschien toch nog best wat geheimen heeft om te ontrafelen.


ISBN
9789025776978
Pagina's
82
Verschenen
NUR
225
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer