Boekhandel Douwes Den Haag

Balotje op vakantie

Yvonne Jagtenberg

Balotje op vakantie

Balotje op vakantie

Balotje op vakantie

 

Yvonne Jagtenberg tackelt in haar beroemde Balotje-verhalen altijd precies die onderwerpen uit een kinderleven die voor wat spanning kunnen zorgen, en dat is in 'Balotje op vakantie' niet anders. Een eerste keer op vakantie naar een ander land kan best een avontuur zijn voor een kleuter, en Yvonne Jagtenberg behandelt ook dit thema vervolgens op een heel eigen manier.Balotje zit in de auto.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Balotje op vakantie

Yvonne Jagtenberg tackelt in haar beroemde Balotje-verhalen altijd precies die onderwerpen uit een kinderleven die voor wat spanning kunnen zorgen, en dat is in 'Balotje op vakantie' niet anders. Een eerste keer op vakantie naar een ander land kan best een avontuur zijn voor een kleuter, en Yvonne Jagtenberg behandelt ook dit thema vervolgens op een heel eigen manier.

Balotje zit in de auto. Op weg naar een ander land, op vakantie. 'Papa?' vraagt ze. 'Is er in dat andere land wel een vriend voor mij?' Net als andere kleine kinderen kan Balotje, hoe stoer ook, zich nogal eens zorgen maken. Maar bij de eerste stop in dat andere land maakt Balotje al een vriend! Gewoon, door gebruik te maken van de taal die alle kinderen verstaan: samen spelen.

Ruim 15 jaar geleden creëerde Yvonne Jagtenberg de kleine Balotje. Deel voor deel ontstond een serie prentenboeken waarin belangrijke thema's aan bod kwamen zonder dat ze de boventoon voerden. De focus lag altijd op het verhaal, dat verraste en ontroerde - zowel kind als ouder kon niet anders dan deze eigenwijze kleuter in het hart sluiten. Deze tijdloze verhalen in een prachtig modern jasje blijven leuk om voor te lezen. Yvonne Jagtenbergs andere boeken zijn al net zo uniek en eigengereid. Lees ook eens 'Ik ben Pippi niet!' (Bronzen Penseel), 'Hup Herman!' (Gouden Penseel) en 'Kop op, Herman!' en voor peuters is er de Klein Geitje-serie in karton.


ISBN
9789025777944
Pagina's
32
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Prentenboeken (< 6 jaar)