Boekhandel Douwes Den Haag

Slimmerd en sufferd samen op pad

Elle van Lieshout & Katrien Holland & Erik van Os

Slimmerd en sufferd samen op pad

Slimmerd en sufferd samen op pad

Slimmerd en sufferd samen op pad

 

In dit grappige Theaterleesboek maak je kennis met de vrienden Slimmerd en Sufferd. Sufferd bewondert Slimmerd, maar is zijn vriend wel echt zo slim? De twee beleven de meest bizarre avonturen. Samen maken ze een knoop in de tijd en bestellen ze zelfs een raket via internet.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Slimmerd en sufferd samen op pad

In dit grappige Theaterleesboek maak je kennis met de vrienden Slimmerd en Sufferd. Sufferd bewondert Slimmerd, maar is zijn vriend wel echt zo slim? De twee beleven de meest bizarre avonturen. Samen maken ze een knoop in de tijd en bestellen ze zelfs een raket via internet. En wat overkomt ze allemaal wanneer ze een berg beklimmen en op safari gaan?

Theaterlezen doe je samen met anderen, hardop. Neem om de beurt een stukje voor je rekening en beleef samen met je klasgenoten, juf of meester, ouders, grootouders of zelfs je buren een onvergetelijke theaterleeservaring. Of je nu op school, de camping, een feestje of gewoon gezellig thuis op de bank zit. Het enige wat je nodig hebt, is dit boek, je stem, één of meer leesgenoten en een enthousiast publiek. En wat krijg je dan? Een welverdiend applaus! Geschikt voor lezers vanaf 8 jaar.

Nog niet uitgespeeld? Lees ook eens het Theaterleesboek 'Ontsnapt'.


ISBN
9789025778590
Pagina's
112
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Fictie 10 - 12 jaar