Boekhandel Douwes Den Haag

Het kloeke moppenboek

Helen van Vliet & Agnes Wijers & Elseline Knuttel

Het kloeke moppenboek

Het kloeke moppenboek

Het kloeke moppenboek

 

'Het kloeke moppenboek' is een Theaterleesboek vol met fantastische moppen. Van de grappige avonturen van drie matrozen op een verlaten eiland tot de belevenissen van een rode ridder met flink veel pech, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel langs.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Het kloeke moppenboek

'Het kloeke moppenboek' is een Theaterleesboek vol met fantastische moppen. Van de grappige avonturen van drie matrozen op een verlaten eiland tot de belevenissen van een rode ridder met flink veel pech, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel langs. Dit boek is een ware schatkist voor moppentappers.

Theaterlezen doe je samen met anderen, hardop. Neem om de beurt een stukje voor je rekening en beleef samen met je klasgenoten, juf of meester, ouders, grootouders of zelfs je buren een onvergetelijke theaterleeservaring. Of je nu op school, de camping, een feestje of gewoon gezellig thuis op de bank zit. Het enige wat je nodig hebt, is dit boek, je stem, één of meer leesgenoten en een enthousiast publiek. En wat krijg je dan? Een welverdiend applaus! Geschikt voor lezers vanaf 8 jaar.

Je vindt nog meer Theaterleesmoppen in 'Het extra kloeke moppenboek'.


ISBN
9789025778606
Pagina's
120
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Fictie 10 - 12 jaar