Boekhandel Douwes Den Haag

Het land van belofte

Sarah Lark

Het land van belofte

Het land van belofte

Het land van belofte

 

In dit eerste, los te lezen, boek van de Kiward Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland in de 19e eeuw, waar de levens van Helen en Gwyn onverbrekelijk verbonden raken.Tijdelijk niet leverbaar

€ 15,00

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Het land van belofte

Het is 1852, en in Londen gaan twee jonge vrouwen aan boord van een schip dat hen naar het verre Nieuw-Zeeland en een betere toekomst moet brengen. De adellijke Gwyneira is een huwelijk met de zoon van een rijke landeigenaar beloofd, en ze hoopt met haar reis naar de andere kant van de wereld ook haar benauwende leven in Engeland te ontvluchten.

De jonge gouvernante Helen heeft zich per brief verloofd met een Nieuw-Zeelandse boer op zoek naar een Engelse bruid. Nu is ze op weg naar een man die ze nooit heeft gezien of gesproken, om met hem haar leven te delen.

Gwyneira en Helen gaan op zoek naar geluk in een land dat beschreven wordt als een paradijs, maar vinden een nieuwe samenleving die allesbehalve perfect is. In een wereld die snel vijandiger wordt, kunnen ze alleen op elkaar vertrouwen.

Het land van belofte is een meeslepende roman over liefde en haat, vrienden en vijanden, en de lotgevallen van twee families die onverbrekelijk met elkaar verbonden raken.


ISBN
9789026154522
Pagina's
608
Verschenen
NUR
302
Druk
7
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Vertaalde literaire roman, novelle