Boekhandel Douwes Den Haag

Doodsimpel

Peter James

Doodsimpel

Doodsimpel

Doodsimpel

 

Op zijn vrijgezellenavond wordt Michael door zijn vrienden voor de grap levend begraven. De vrienden krijgen echter een fataal auto-ongeluk. Niemand weet waar Michael is... Een zaak voor Roy Grace.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Doodsimpel

'Doodsimpel' is deel 1 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen lost te lezen zijn.
Een macabere grap loopt gruwelijk uit de hand.
Michael Harrison gaat bijna trouwen. Zijn vrienden besluiten hem eens flink te grazen nemen en verzinnen een sinistere grap. Op zijn vrijgezellenavond voeren ze hem dronken, waarna ze hem achterlaten in een doodskist met een fles whisky en een walkietalkie. Maar wanneer de vrienden wegrijden om hem een paar uur flink te laten zweten, krijgen ze een fataal ongeluk Niemand weet waar Michael is, ook Michael zelf niet, die langzaam ontwaakt uit zijn roes
Met nog maar drie dagen te gaan voor de bruiloft, wordt hoofdinspecteur Roy Grace ingeschakeld door de bloedmooie en zeer bezorgde verloofde, Ashley Harper. Met maar bar weinig aanknopingspunten moet Grace aan de slag. Zelfs Mark Warren, Michaels beste vriend en zakenpartner, en bij uitstek degene die zou moeten weten waar Michael uithangt, kan hem niet verder helpen. Gaandeweg komt Grace erachter dat de meerdere mensen baat zouden kunnen hebben bij de verdwijning van Michael meer dan iedereen zich realiseert.
Want de een zijn dood is de ander zijn brood dooimpel…


ISBN
9789026163401
Verschijnt
NUR
332
Druk
17
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Thriller