Boekhandel Douwes Den Haag

Rusland

Edward Rutherfurd

Rusland

Rusland

Rusland

 

Roman waarin de lezer aan de hand van een aantal familiegeschiedenissen, door de eeuwen heen de ontwikkeling en groei van dit machtige land volgt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Rusland

In de historische roman ‘Rusland’ (Russka) wordt bijna twintig eeuwen geschiedenis verteld van een van de meest intrigerende landen ter wereld: Rusland. Op magistrale wijze neemt Rutherfurd ons mee aan de hand van de lotgevallen van vier families. Zij allen hebben hun wortels in Russka, een dorpje gelegen in het hart van Rusland tussen de Don en de Wolga, daar waar bossen en steppen elkaar ontmoeten.


Door oorlogen, huwelijken en persoonlijke veroveringen raken de families met elkaar verbonden. Sommige leden blijven in Russka, andere zwerven uit over Rusland of vluchten naar het Westen... maar hun afkomst vergeten zij nooit. De tsaren, de Wolga, Lenin, Moskou, Stalin, Leningrad, de Russische Revolutie, ‘Rusland’ is een roman die doorspekt is met de rijke geschiedenis van het land.


Edward Rutherfurd is de auteur van een groot aantal omvangrijke historische romans als ‘New York’, ‘Parijs’ en ‘Londen’.


ISBN
9789026166235
Pagina's
896
Verschenen
NUR
302
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Vertaalde literaire roman, novelle