Boekhandel Douwes Den Haag

Falk VVV fietskaart 07 Vechtdal en Salland

Falk VVV fietskaart 07 Vechtdal en Salland

Falk VVV fietskaart 07 Vechtdal en Salland

Falk VVV fietskaart 07 Vechtdal en Salland

 

Overijssel is prachtig. Restanten uit de laatste ijstijd, stroomgebieden van kleine en grote rivieren en trotse bewoners die het dialect nog omarmen. Ontdek dit oer-Hollandse landschap met deze fietskaart.  Verken het stroomgebied van de Overijsselse vecht en het coulisselandschap dat Salland kenmerkt. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is een bijzonder recreatie- en natuurgebied in Overijssel. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 11,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Falk VVV fietskaart 07 Vechtdal en Salland

Overijssel is prachtig. Restanten uit de laatste ijstijd, stroomgebieden van kleine en grote rivieren en trotse bewoners die het dialect nog omarmen. Ontdek dit oer-Hollandse landschap met deze fietskaart. 

Verken het stroomgebied van de Overijsselse vecht en het coulisselandschap dat Salland kenmerkt. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is een bijzonder recreatie- en natuurgebied in Overijssel. De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio. Alle straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven.


ISBN
9789028703735
Verschenen
NUR
32
Druk
9
Uitvoering
Postcard book or pack
Taal
Nederlands
Uitgever
Falkplan