Boekhandel Douwes Den Haag

Before your memory fades

Voordat je herinnering vervaagt

Toshikazu Kawaguchi

Before your memory fades

Before your memory fades

Voordat je herinnering vervaagt

Before your memory fades

 

Een nieuwe roman in de populaire serie van de auteur van Before the coffee gets cold. Hartverwarmend en liefdevol geschreven, met een vleugje Japanse mystiek – over relaties, liefde en omgaan met verliesCafé Donna Donna, gelegen in het bergachtige noorden van Japan, wordt geroemd om de fabelachtige uitzichten op de haven van Hakodate.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99


Beschrijving Before your memory fades

Een nieuwe roman in de populaire serie van de auteur van Before the coffee gets cold. Hartverwarmend en liefdevol geschreven, met een vleugje Japanse mystiek – over relaties, liefde en omgaan met verlies

Café Donna Donna, gelegen in het bergachtige noorden van Japan, wordt geroemd om de fabelachtige uitzichten op de haven van Hakodate. Maar dat is niet alles waar het café om bekendstaat. Net als het charmante koffietentje Funiculì Funiculà in Tokio, biedt Café Donna Donna zijn gasten de buitengewone kans om door de tijd te reizen.

In Before your memory fades (Voordat je herinnering vervaagt) hopen enkele dolende zielen iets uit het verleden recht te kunnen zetten. Naast een weerzien met bekende personages uit Kawaguchi’s vorige boeken, maakt de lezer kennis met een dochter die in het reine wil komen met de ouders die haar verweesd achterlieten, een komiek die zijn geliefde en hun gezamenlijke dromen mist, een zus in de rouw en een jongeman die te laat beseft hoeveel hij houdt van zijn jeugdvriendin.

In de pers

‘Optimistische, vertederende verhalen.’ The New York Times

‘Mooi geschreven. Stuk voor stuk verhalen vol emotie.’ Nederlands Dagblad

‘Kawaguchi’s tedere kijk op de schoonheid van voorbijgaande dingen zorgt voor een aangrijpende, meeslepende duik in het verlangen om vast te houden aan het verleden.’ Publishers Weekly


ISBN
9789029098205
Pagina's
264
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
J.M. Meulenhoff

Vertaalde literaire roman, novelle