Boekhandel Douwes Den Haag

Bergen aan zee

Pauline Slot

Bergen aan zee

Bergen aan zee

Bergen aan zee

 

Edie Berlage is getrouwd met de bekendste bergbeklimmer van Nederland. Aanvankelijk volgt ze hem de bergen in, aangestoken door zijn intense levenslust. Na de komst van hun dochter blijft ze thuis, terwijl Berend Berlage steeds nieuwe ervaringen en gevaren zoekt en daar succesvolle boeken over schrijft.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Ophalen: Nu 5 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bergen aan zee

Edie Berlage is getrouwd met de bekendste bergbeklimmer van Nederland. Aanvankelijk volgt ze hem de bergen in, aangestoken door zijn intense levenslust. Na de komst van hun dochter blijft ze thuis, terwijl Berend Berlage steeds nieuwe ervaringen en gevaren zoekt en daar succesvolle boeken over schrijft.

Ook als dat tot controverses en een familietragedie leidt, blijft Berend klimmen. Maar waar ligt de grens van wat liefde vraagt? En wat doe je als deze wordt overschreden? Wanneer het grootste verlies dreigt, doet Edie haar verhaal.

Een psychologische roman over schuilen en voluit leven, vrijheid en verbondenheid, en de zoektocht naar een eigen weg, gebaseerd op bekende gebeurtenissen uit de Nederlandse klimgeschiedenis.


ISBN
9789029545655
Pagina's
264
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Arbeiderspers

Literaire roman, novelle