Boekhandel Douwes Den Haag

Huis Vrede Breuk

Boudewijn Smid

Huis Vrede Breuk

Huis Vrede Breuk

Huis Vrede Breuk

 

Bij aanvang van zijn tweede levensfase besluit Bob Beerhorst nu eindelijk zijn grote darwinistische roman te schrijven. Hij neemt ontslag als documentalist. Met zijn gezin verhuist hij van een luxe appartement in de binnenstad naar een opknapper aan de stadsrand.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Huis Vrede Breuk

Bij aanvang van zijn tweede levensfase besluit Bob Beerhorst nu eindelijk zijn grote darwinistische roman te schrijven. Hij neemt ontslag als documentalist. Met zijn gezin verhuist hij van een luxe appartement in de binnenstad naar een opknapper aan de stadsrand. Daar belandt Bob in een struggle for life met bouwperikelen, protesterende pubers en een boze buurman. Van schrijven komt weinig terecht. Bovendien: wie zit in deze tijd nog op zijn boek te wachten? Van verschillende kanten krijgt hij hulp aangeboden: van de misantropische huisarts, van de seksueel geobsedeerde architect en van Bobs onbereikbare dochter.

Huis Vrede Breuk is een tragikomische roman over de worsteling met vaderschap en schrijverschap en het overlevingsinstinct van een gezin.ISBN
9789029546546
Pagina's
288
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Arbeiderspers

Romans