Boekhandel Douwes Den Haag

Het gouden percentiel

Eric Giacometti & Philippe Francq

Het gouden percentiel

Het gouden percentiel

Het gouden percentiel

 

Het gaat goed mis in de cabine van het ruimteveer Asteria, waar miljardairs Largo Winch en Jarod Manskind zich bevinden. De criminele organisatie We Bleu heeft de controle overgenomen en de zuurstoftoevoer afgesloten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving Het gouden percentiel

Het gaat goed mis in de cabine van het ruimteveer Asteria, waar miljardairs Largo Winch en Jarod Manskind zich bevinden. De criminele organisatie We Bleu heeft de controle overgenomen en de zuurstoftoevoer afgesloten. De countdown naar de dood is begonnen. Met slechts één parachute kunnen Largo en Jarod toch allebei uit de Asteria ontsnappen. Ze komen ergens in het hooggebergte van Californië of Nevada terecht. Het duurt niet lang voor ze beschoten worden vanuit een helikopter. En dan is het verhaal nauwelijks twaalf pagina’s ver.
Vervelen zul je je dus niet bij deze nieuwe Largo Winch, het tweede deel van een tweeluik dat begon met De Kármánlijn. Scenarist Eric Giacometti – die Largo Winch van Jean Van Hamme had overgenomen en de held omschreef als ‘een rebelse miljardair met een donkere kant’ – combineert pure actie, psychologische spelletjes en ecologisch bewustzijn tot een heuse thriller. Voeg daarbij de vloeiende, stijlvolle lijn van virtuoos Philippe Francq en je zit gebeiteld voor een uurtje leesplezier.


ISBN
9789031441143
Pagina's
48
Verschenen
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dupuis

Strips