Boekhandel Douwes Den Haag

Welkom in de voorhof

Twintigers en dertigers bij je kerk

David van der Meulen

Welkom in de voorhof

Welkom in de voorhof

Twintigers en dertigers bij je kerk

Welkom in de voorhof

 

Millennial-dominee David van der Meulen kwam bij zijn werk onder twintigers en dertigers tot een harde conclusie: Het evangelie ‘helpt’ hen niet. Ze hebben een al goed en gevuld leven en zien in ons Goede Nieuws geen toegevoegde waarde.


Nog te verschijnen

€ 14,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Welkom in de voorhof

Millennial-dominee David van der Meulen kwam bij zijn werk onder twintigers en dertigers tot een harde conclusie: Het evangelie ‘helpt’ hen niet. Ze hebben een al goed en gevuld leven en zien in ons Goede Nieuws geen toegevoegde waarde. En geen enkele kerk slaagt erin de brug naar hen te slaan. Tenzij...

In dit boek schrijft de inmiddels bekende millennial-dominee over zijn ervaringen als pionier in het Amsterdamse concept ‘Licht Oud Zuid’ waar rond de kerk een ‘Voorhof’ is gecreëerd die aansluit bij de leefwereld van jonge mensen. Het is een nieuwe en aantrekkelijke manier voor de kerk om het binnenkerkelijke los te laten en de kerk uit te gaan; de voortuin
in en dicht bij mensen zijn.

Dit boek leert je allereerst hoe je er op uit moet gaan. Want vrijwel niemand komt naar je toe. Daarnaast laat het zien niet je eigen aanbod centraal staat, maar allereerst de vragen die twintigers en dertigers zelf hebben.Millenial-dominee: ‘Evangeliseren moeten we afleren'.

David van der Meulen werkt als pionier en dominee tussen millenials in het project ‘Licht Oud Zuid’ in Amsterdam. Hiermee trekt hij veel media-aandacht. Er verschenen interviews onder meer in het Parool en op CIP.nl. Daarnaast is hij wekelijks live te horen op het seculiere station NH-radio.


ISBN
9789033801464
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ark Media

Geloofsopvoeding