Boekhandel Douwes Den Haag

Nextens BTW Almanak

2020

M.J. Ziepzeerder & M. Ameziane & N. van Duijn

Nextens BTW Almanak

Nextens BTW Almanak

2020

Nextens BTW Almanak

 

De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 154,78

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Nextens BTW Almanak

De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw. Ook daarbij gaat het om veel geld. Bedrijfsleven én overheid hebben dus grote belangen.

De BTW Almanak 2020 is primair een compleet, praktisch naslagwerk voor kleine en grote bedrijven én hun fiscale adviseurs. De Almanak is, los van het doen van de btw-aangifte, ook onmisbaar bij het nemen van bedrijfsbeslissingen voor korte en lange termijn.

Daarnaast wordt de Almanak geraadpleegd door specialisten betrokken bij de uitvoering van de btw-regels door de Belastingdienst en door toezichthouders op die uitvoering. Het onderwijs maakt ook gebruik van BTW Almanak in diverse opleidingen.

De BTW Almanak 2020 behandelt alle btw-regels, beleidsbesluiten en bijbehorende rechtspraak. Ook verwante onderwerpen als controle, administratieve boetes, belastingrente, bezwaar, beroep en invordering komen aan de orde.

Met in deze 2020 editie extra aandacht voor:


  • Alle wijzigingen in 2019 voor 2020

    Actuele regelgeving, beleidsbesluiten en rechtspraak

  •  


ISBN
9789035249929
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nextens


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren