Boekhandel Douwes Den Haag

Lucy aan zee

Elizabeth Strout

Lucy aan zee

Lucy aan zee

Lucy aan zee

 

In Lucy aan zee van Elizabeth Strout wordt Lucy Barton losgerukt uit haar ordelijke schrijversleven­tje in Manhattan doordat de wereld begin 2020 in lockdown gaat. Haar ex-man William, met wie ze nog vaak contact heeft, neemt haar op sleeptouw naar een klein stadje in Maine.Tijdelijk niet leverbaar

€ 30,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Lucy aan zee

In Lucy aan zee van Elizabeth Strout wordt Lucy Barton losgerukt uit haar ordelijke schrijversleven­tje in Manhattan doordat de wereld begin 2020 in lockdown gaat. Haar ex-man William, met wie ze nog vaak contact heeft, neemt haar op sleeptouw naar een klein stadje in Maine. De daaropvolgende maanden zijn Lucy en William ondanks het inge­wikkelde verleden dat ze delen op elkaar aange­wezen, in een huisje aan de kolkende, grauwe zee, terwijl de wereld ten onder lijkt te gaan.

Van Elizabeth Strout verschenen eerder Ik heet Lucy Barton, Amy en Isabelle, Blijf mij nabij en Olive Kitteridge. Voor deze laatste roman won Strout in 2009 de Pulitzerprijs. De HBO-verfilming, met Frances McDormand in de hoofdrol, won in 2015 zes Emmy Awards, waaronder die voor beste miniserie.


ISBN
9789036440554
Pagina's
362
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek

Vertaalde literaire roman, novelle