Boekhandel Douwes Den Haag

Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis

Jan Groenewold & Eke Mariën

Keukenlab

Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis

Keukenlab

 

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, word je vanzelf een betere kok en krijg je meer controle in de keuken. Met dat idee maken Eke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk.


Nog te verschijnen

€ 32,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Keukenlab

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, word je vanzelf een betere kok en krijg je meer controle in de keuken. Met dat idee maken Eke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk. Of het nu gaat om het bakken van de ultieme biefstuk, het frituren van de lekkerste friet of het vangen van aroma’s in sauzen.

Mariën en Groenewold nemen zeventien processen die aan de basis liggen van het koken onder de loep. Elk van deze processen (Maillard-reactie, verdamping, emulgeren, aroma-vastlegging, etc.) krijgt een hoofdstuk waarin de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten wordt uitgelegd. Door de duidelijke uitleg, illustraties en foto’s leert de kok precies hoe hij zijn resultaten (ofwel gerechten) kan perfectioneren.


ISBN
9789038805955
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren