Boekhandel Douwes Den Haag

Eva's keukenkast

Per ingrediënt 3 recepten. Het nieuwe koken: pienter en verspillingsvrij

Sigurd Kranendonk & Eva Posthuma de Boer

Eva's keukenkast

Eva's keukenkast

Per ingrediënt 3 recepten. Het nieuwe koken: pienter en verspillingsvrij

Eva's keukenkast

 

We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem - is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,00


Beschrijving Eva's keukenkast

We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem - is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan?

Voor Eva’s keukenkast heeft Eva Posthuma de Boer een selectie gemaakt van 55 ingrediënten, en met elk drie recepten ontwikkeld. Gevarieerd, voor iedereen maakbaar en bovenal lekker. Én met de drie wensen in gedachten, die ons met het oog op een betere wereld steeds meer bezighouden: minder vlees en vis, van eigen bodem, opmaken wat er in huis is.

Omlijst met Eva’s kenmerkende grappige, persoonlijke anekdotes en handige weetjes, is Eva’s keukenkast is een rijk kookboek van deze tijd.


ISBN
9789038807126
Pagina's
288
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair