Boekhandel Douwes Den Haag

Vlooienmarktdandy

Huub van der Lubbe

Vlooienmarktdandy

Vlooienmarktdandy

Vlooienmarktdandy

 

Van jongs af aan wilde Huub van der Lubbe maar één ding: gezien worden. Als leeuwentemmer in het circus of als voetballer in een vol stadion. Het werd het podium van festivals, concertzalen en poptempels.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,50

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vlooienmarktdandy

Van jongs af aan wilde Huub van der Lubbe maar één ding: gezien worden. Als leeuwentemmer in het circus of als voetballer in een vol stadion. Het werd het podium van festivals, concertzalen en poptempels. Inmiddels is hij veertig jaar zanger van een van Nederlands bekendste bands, De Dijk.
Vlooienmarktdandy bevat de liedteksten en gedichten die Huub de afgelopen tien jaar schreef voor De Dijk, voor zijn eigen theatershows en voor anderen. Met inleidende verhalen van zijn hand. Zijn jeugd en idealen, het muzikantenbestaan en het leven in al zijn ongewisheid bezingt hij. En de liefde, zoals niemand anders kan.


‘Sommige schrijvers hoor je terwijl je ze leest. Huub van der Lubbe hoor je én zie je. Je leest een willekeurige regel en meteen zie je hoe de woorden vanuit de buik zich langs het hart – altijd het hart – naar de mond toe vechten. Niemand kronkelt mooier een tekst dan Huub.’ – Nico Dijkshoorn


ISBN
9789038810362
Pagina's
320
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Poëzie