Boekhandel Douwes Den Haag

Knisperende schelpen

Knisperende schelpen

Cor van Welbergen

Knisperende schelpen

Knisperende schelpen

Knisperende schelpen

Knisperende schelpen

 

Rashagenees Cor van Welbergen heeft in de afgelopen jaren een vaste plek verworven onder de dichterlijke geschiedschrijvers van alles wat in en vanuit Den Haag belangrijk is. Zijn gedichten zijn afwisselend heel persoonlijk, bijvoorbeeld wanneer hij zijn Haagse jeugdherinneringen memoreert, of zij raken juist de actualiteit in de grote – en soms boze – buitenwereld, altijd met een meelevend Haags hart, zoals bij de verschillende terreuraanslagen in het buitenland.Nog te verschijnen

€ 19,98

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Knisperende schelpen

Rashagenees Cor van Welbergen heeft in de afgelopen jaren een vaste plek verworven onder de dichterlijke geschiedschrijvers van alles wat in en vanuit Den Haag belangrijk is. Zijn gedichten zijn afwisselend heel persoonlijk, bijvoorbeeld wanneer hij zijn Haagse jeugdherinneringen memoreert, of zij raken juist de actualiteit in de grote – en soms boze – buitenwereld, altijd met een meelevend Haags hart, zoals bij de verschillende terreuraanslagen in het buitenland. Voor de lezer is er steevast de herkenning, bij het overlijden van bekende personen in de popmuziek, de veranderingen én de onveranderlijkheden in het Haagse straatbeeld, een kind dat zakt voor het eindexamen.

Ook dit jaar is de gedichtenbundel van Cor van Welbergen weer rijkelijk geïllustreerd, vooral bedoeld om de innerlijke sfeer van zijn poëzie te versterken.


ISBN
9789463678483
Pagina's
98
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Poëzie