Boekhandel Douwes Den Haag

JIWA

Hartverwarmende Aziatische gerechten

Carl Lemette & Mas van Putten & Franko Rosas & Kris Vlegels

JIWA

JIWA

Hartverwarmende Aziatische gerechten

JIWA

 

Wat maakt dat je altijd naar dat ene gerecht blijft terugverlangen, dat dat ene gerecht voor altijd een herinnering blijft of dat je na de eerste hap er gelijk nog één wilt? Mas van der Putten en Carl Lemette ontrafelen hun Indische en Molukse roots en geven traditionele gerechten een lokaal funky nieuw jasje.


Leverbaar

€ 34,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving JIWA

Wat maakt dat je altijd naar dat ene gerecht blijft terugverlangen, dat dat ene gerecht voor altijd een herinnering blijft of dat je na de eerste hap er gelijk nog één wilt? Mas van der Putten en Carl Lemette ontrafelen hun Indische en Molukse roots en geven traditionele gerechten een lokaal funky nieuw jasje. Van een
oldschool dumpling tot een romige dragonfly chicken en gravadlax in sake, dille en Javaanse suiker. JIWA staat vol Aziatische en Indische gerechten die je in je ziel raken.Voor de een is het een verrassend thuiskomen en voor de ander gaat er een nieuwe wereld open, maar altijd worden mensen verliefd op de gerechten van de eigenaren van het Amsterdamse restaurant De vrouw met de baard. JIWA is een kookboek vol gerechten en verhalen die je leren hoe je mensen uit je handen kunt laten eten en hoe je elkaar altijd in je hart kunt sluiten.


ISBN
9789038811017
Pagina's
304
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair