Boekhandel Douwes Den Haag

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman & Kris Vlegels & Chantal Arnts

Hommage

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Hommage

 

WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Hommage

WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)


De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.


ISBN
9789038811420
Pagina's
256
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair