Boekhandel Douwes Den Haag

Noedels

40 kommen comfortfood

Emma de Thouars & Sophia van den Hoek

Noedels

Noedels

40 kommen comfortfood

Noedels

 

In navolging van het kookboek Tofu komt Emma de Thouars dit voorjaar met de opvolger Noedels. Als er een soort eten is dat comfort food schreeuwt, is het wel noedels. Of ze nou in een dampende kom soep zijn verwerkt of in een vettige, pittige saus, niks geeft zoveel troost als een flinke dosis noedels naar binnen slurpen.


Nog te verschijnen

€ 23,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Noedels

In navolging van het kookboek Tofu komt Emma de Thouars dit voorjaar met de opvolger Noedels. Als er een soort eten is dat comfort food schreeuwt, is het wel noedels. Of ze nou in een dampende kom soep zijn verwerkt of in een vettige, pittige saus, niks geeft zoveel troost als een flinke dosis noedels naar binnen slurpen. Mond dicht bij de kom, stokjes in de aanslag en let’s go. Noedels komen in verschillende soorten en maten en elk gerecht heeft weer een ander type noedel nodig. Emma legt het je in dit boek allemaal uit en leert je ook hoe je zelf verschillende soorten noedels kunt maken.


‘De enorme variatie aan gerechten valt meteen op: hartig en zoet, gestoofd en gefrituurd; geroerbakt en rauw. Dit alles met Emma’s bekende Amazing Asia-touch. Tofu overtuigt door heldere receptuur en mooie fotografie. Een origineel en goed geschreven boek waar de hartstocht vanaf spat.’ – Juryrapport Het Gouden Kookboek 2022 over Tofu


ISBN
9789038812939
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Culinair