Boekhandel Douwes Den Haag

Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries

met Dolf de Vries

Dolf de Vries & Lout van Laer

Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries

Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries

met Dolf de Vries

Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries

 

Meester-verteller en acteur Dolf de Vries overtreft zichzelf! Reis mee met Dolf en zijn vrouw Lout door Laos en Cambodja. Ergernis, verwondering en verbazing wisselen elkaar af tijdens hun verblijf in deze landen vol natuurpracht en eeuwenoude mystiek.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries

Meester-verteller en acteur Dolf de Vries overtreft zichzelf! Reis mee met Dolf en zijn vrouw Lout door Laos en Cambodja.

Ergernis, verwondering en verbazing wisselen elkaar af tijdens hun verblijf in deze landen vol natuurpracht en eeuwenoude mystiek. Met een scherpe pen en de nodige zelfspot beschrijft Dolf hun avonturen van de Mekong tot Champasak, en van Kratie tot Phonm Penh.

Dolf de Vries is al jaren succesvol als auteur en acteur. Hij speelde ontelbare rollen, zowel op het toneel als voor film (Soldaat van Oranje, Turks Fruit, De Vierde Man, Zwartboek) en televisie (Dossier Verhulst, Onderweg naar Morgen).
Hij schreef en speelde vier soloprogramma's en schreef inmiddels zo'n veertig boeken, waaronder romans, jeugdboeken, verzamelde columns en heel veel reisboeken. In totaal werden tot nu toe ruim 250.000 boeken verkocht.


ISBN
9789038922300
Pagina's
236
Verschenen
NUR
517
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar