Boekhandel Douwes Den Haag

Reishandboek

Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland

praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Jan Willem Hamel

Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland

Reishandboek

Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland

praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Reishandboek: Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland

 

Deze complete reisgids besteedt naast Zuid-Afrika ook uitgebreide aandacht aan Lesotho en Swaziland. Veel reizigers combineren een reis met deze twee landen. Het Reishandboek Zuid-Afrika is geschreven door de Nederlandse auteur Jan Willem Hamel.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 17,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Reishandboek: Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland

Deze complete reisgids besteedt naast Zuid-Afrika ook uitgebreide aandacht aan Lesotho en Swaziland. Veel reizigers combineren een reis met deze twee landen. Het Reishandboek Zuid-Afrika is geschreven door de Nederlandse auteur Jan Willem Hamel. Hij woonde in zowel Johannesburg als de diamantstad Kimberley. Hij beschrijft in deze reisgids naast de bezienswaardigheden ook de geschiedenis, cultuur, de bevolking en de natuur. Ook praktische informatie en tips komen uitgebreid aan bod. Het Reishandboek Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland is een complete reisgids boordevol nuttige informatie en geschreven door een echte insider.

Veelzijdig Zuid-Afrika
De kustlijn van Zuid-Afrika is bijna drieduizend kilometer lang; boordevol duik- en snorkelmogelijkheden. Bergen met wandelroutes en ski-oorden, terwijl 'de Kaap' synoniem is voor wijnen, VOC-erfgoed en bloemenpracht. De regio combineert op een unieke manier traditioneel Afrika en Afrika met Europese en Amerikaanse invloeden. Gastvrijheid en 'tuisnywerheid' krijgen hier een andere dimensie, die een reflectie vormt van zuidelijk Afrika's warme hart.


ISBN
9789038924557
Pagina's
285
Verschenen
Serie
Reishandboek
NUR
516
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar