Boekhandel Douwes Den Haag

Rother Wandelgidsen

Rother wandelgids Azoren

9 eilanden midden in de Atlantsiche Oceaan. 77 kust- en bergwandelingen

Roman Martin

Rother wandelgids Azoren

Rother Wandelgidsen

Rother wandelgids Azoren

9 eilanden midden in de Atlantsiche Oceaan. 77 kust- en bergwandelingen

Rother Wandelgidsen: Rother wandelgids Azoren

 

De Rother wandelgids Azoren beschrijft de mooiste kust- en bergwandelingen voor een fantastische wandelvakantie in dit Portugese natuurparadijs. De Azoren bestaan uit de eilanden São Miguel, Santa Maria, Faial, São Jorge, Pico, Terceira, Graciosa, Corvo en Flores.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 17,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Rother Wandelgidsen: Rother wandelgids Azoren

De Rother wandelgids Azoren beschrijft de mooiste kust- en bergwandelingen voor een fantastische wandelvakantie in dit Portugese natuurparadijs. De Azoren bestaan uit de eilanden São Miguel, Santa Maria, Faial, São Jorge, Pico, Terceira, Graciosa, Corvo en Flores. Er zijn veel verschillende wandelmogelijkheden op de eilanden; van wandelingen langs de kust tot een wandelroute naar de hoogste berg van Portugal op Pica. Geniet van het adembenemende uitzicht op de vulkanische kraters, meren, heuvels of de bizarre kustlijn. Alle 77 wandelroutes voor de Azoren zijn voorzien van gedetailleerde kaarten, onmisbare hoogteprofielen en uitgebreide beschrijvingen.


ISBN
9789038925486
Pagina's
264
Verschenen
Serie
Rother Wandelgidsen
NUR
502
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij

Wandelgidsen