Boekhandel Douwes Den Haag

Je brein als medicijn

Hoe doe je dat?

John van Heel

Je brein als medicijn

Je brein als medicijn

Hoe doe je dat?

Je brein als medicijn

 

Eeuwenlang dachten we dat ons brein geen invloed had op onze keuzes en leefstijl. Nu weten we dat alles wat we meemaken invloed heeft en blijft hebben, mits we ons brein effectiever gebruiken. Dan wordt mentale kracht zelfs van vitaal belang voor een gezond leven.


Nog te verschijnen

€ 16,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Je brein als medicijn

Eeuwenlang dachten we dat ons brein geen invloed had op onze keuzes en leefstijl. Nu weten we dat alles wat we meemaken invloed heeft en blijft hebben, mits we ons brein effectiever gebruiken. Dan wordt mentale kracht zelfs van vitaal belang voor een gezond leven. Waarom is ons brein een supermedicijn? Dat legt John van Heel in het derde boek van zijn trilogie Bewegen als medicijn, Voeding als medicijn en Je brein als medicijn helder uit.
Mentale fitheid… Het heeft eeuwen in een verdomhoekje gezeten van de psychiater en psychotherapie. Toch hoort mentale fitheid en de kennis hierover, evenzeer bij de essentiële kennis om gezond en gelukkig te leven als voeding en bewegen. We weten nu dat ons brein plastisch is, dat we ons onderbewuste kunnen conditioneren in de richting van onze wil en dat een gefixeerde mindset ons ernstig kan schaden.

Dit boek geeft antwoord op de volgende vragen: Wat zijn die essentiële inzichten over ons brein die mij kunnen helpen gezonder te leven, meer vorm te geven aan mijn leven, mentaal sterker te worden, aan mijn motivatie te werken en meer te genieten van het leven? John van Heel legt in dit boek uit hoe het werkt en welke tools je kunt gebruiken om zelf aan de slag te gaan.

John van Heel (57) startte in 1983 met een sport- en leefstijlinstituut. In 1988 startte hij met EFAA-opleidingen, opleider op het gebied van fitnesstrainer, personal trainer en leefstijlcoach. John gelooft in ‘terug naar natuurlijk gezonder leven’ en werkt daarom al 35 jaar aan de, wat hij noemt, Leefstijl als medicijn trilogie: Bewegen als medicijn, Voeding als medicijn en Je brein als medicijn.


ISBN
9789038927220
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij

Wonen en Lifestyle