Boekhandel Douwes Den Haag

Je brein als medicijn

Hoe doe je dat?

John van Heel

Je brein als medicijn

Je brein als medicijn

Hoe doe je dat?

Je brein als medicijn

 

Eeuwenlang dacht de mens dat zijn brein uitontwikkeld was na het 25e levensjaar. Nu weten we dat alles wat we meemaken invloed heeft en blijft hebben, mits we ons brein effectiever gebruiken. Waarom ons brein een supermedicijn is, legt John van Heel helder uit in dit derde boek van zijn Leefstijl als medicijn trilogie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Je brein als medicijn

Eeuwenlang dacht de mens dat zijn brein uitontwikkeld was na het 25e levensjaar. Nu weten we dat alles wat we meemaken invloed heeft en blijft hebben, mits we ons brein effectiever gebruiken. Waarom ons brein een supermedicijn is, legt John van Heel helder uit in dit derde boek van zijn Leefstijl als medicijn trilogie.
Mentale fitheid heeft lange tijd in een verdomhoekje gezeten van de psychiatrie en psychotherapie. Toch hoort mentale fitheid evenzeer tot de essentiƫle kennis om gezond en gelukkig te leven als voeding en bewegen. We weten nu dat ons brein plastisch is, dat we ons onderbewuste kunnen conditioneren in de richting van onze wil en dat een gefixeerde mindset onze gezondheid en onze leefkwaliteit ernstig kan schaden.
Wat zijn die essentiƫle inzichten over ons brein die kunnen helpen gezonder te leven, meer vorm te geven aan het leven, mentaal sterker te worden, aan motivatie te werken en meer te genieten van het leven? Wat is een health mind(re)set en welke tools bevat deze die iemand dagelijks toe kan passen?
Ontdek in begrijpelijke taal wat de invloed is van je denken op je leven en dagelijkse acties. Leer meer over doelbewust denken maar ook over mindfulness en meditatie.
De auteur legt uit hoe dat zit en wat je kunt doen, want de doelstelling van zijn boek is om je te inspireren naar een duurzaam gezonde leefstijlswitch. Als je dit boek gelezen hebt, dan beschik je over alle noodzakelijke kennis om op het gebied van neuroplasticiteit en positieve zelfconditionering gezondere keuzes te maken voor een duurzaam gezonder lichaam.


ISBN
9789038927220
Pagina's
328
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij

Wonen en Lifestyle