Boekhandel Douwes Den Haag

Wegen met zegen

Wandelen door de Over-Betuwe

Marga Zwiggelaar & Liesbeth Meuldijk & Bjorn van Snippenburg

Wegen met zegen

Wegen met zegen

Wandelen door de Over-Betuwe

Wegen met zegen

 

Wegen met Zegen is niet zomaar een wandeling door het mooie Betuwse land. Als pelgrim wordt u uitgenodigd om stil te staan bij wat belangrijk is, om uw hoofd en hart te vullen met wat waardevol is.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wegen met zegen

De auteurs hebben de 155 kilometer lange wandeling door de Overbetuwe beschreven, die voert langs fraaie dorpjes, kerken en kapellen. De route begint en eindigt in Nijmegen. Behalve de routebeschrijving vindt u ook korte beschrijvingen van het landschap en de cultuurhistorie van dit verrassende gebied. Er wordt gewandeld over wegen met zegen, zoals de afwateringskanalen op de Linge worden genoemd die u onderweg tegenkomt.


Deze wandeling is een pelgrimswandeling, iedere wandelaar wordt gaandeweg uitgenodigd om stil te worden en stil te staan bij wat het leven betekenis geeft. Langs de route liggen diverse ‘pleisterplaatsen’ waar de wandelaars kunnen uitrusten en inspiratie kunnen vinden. Wegen met Zegen is samengesteld door een collectief van twaalf enthousiastelingen. De route is zowel in etappes te lopen als in één geheel. Praktische informatie over onder andere slaapplekken en een verdiepingsprogramma is te vinden op de website: www.wegenmetzegen.nl


ISBN
9789038928258
Pagina's
168
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij

Wandelgidsen