Boekhandel Douwes Den Haag

Standaardwerk Duimleeskunde

De duim is de spiegel van je ziel en je persoonlijke coach

Magda van Dijk-Rijneke

Standaardwerk Duimleeskunde

Standaardwerk Duimleeskunde

De duim is de spiegel van je ziel en je persoonlijke coach

Standaardwerk Duimleeskunde

 

Het mag misschien een verrassing zijn maar de studie van de duim is het belangrijkste onderdeel van de handleeskunde. In India en China staat de duim voor wil en verstand en weerspiegelt hij de fundamentele intelligentie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Standaardwerk Duimleeskunde

Het mag misschien een verrassing zijn maar de studie van de duim is het belangrijkste onderdeel van de handleeskunde. In India en China staat de duim voor wil en verstand en weerspiegelt hij de fundamentele intelligentie. In hun filosofie: ‘Zicht en begrip om je dromen waar te kunnen maken’.
In de moderne benadering wordt de duim als de heerser van de hand gezien en vertegenwoordigt hij de kracht van je wil en je ego. Omdat de duim op zichzelf een zodanig duidelijk beeld van je karakter en persoonlijkheid geeft is het zeker de moeite waard om deze te leren analyseren.
De duim maakt je duidelijk op welke manier jij jezelf neerzet, hoe jij het leven benadert, hoe gemotiveerd je bent en hoeveel wilskracht je hebt. Je hoeft alleen maar je duim te bestuderen om te weten hoe enthousiast, optimistisch, emotioneel of bezield je bent maar ook hoeveel discipline, daadkracht en verlangens je hebt.
Duimen vertellen:
• Hoe dynamisch je bent
• Hoeveel zelfvertrouwen je hebt
• Hoe gemotiveerd je bent
• Hoeveel reserves je hebt
• Hoe beïnvloedbaar je bent
• Wat je beperkingen zijn
• Hoeveel wilskracht je bezit.

Dit boek geeft je de mogelijkheid om het heft in eigen hand nemen. Het maakt je wegwijs in alle facetten van je wilskracht en leert je jezelf beter te coachen.
Zie je duim als je ‘personal coach’ maar voornamelijk als de spiegel van je ziel.


ISBN
9789038928500
Pagina's
136
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij