Boekhandel Douwes Den Haag

Knap voor een dik meisje

Tatjana Almuli

Knap voor een dik meisje

Knap voor een dik meisje

Knap voor een dik meisje

 

Tatjana is al haar hele leven dik. En krijgt dus al zo lang ze zich kan herinneren ongevraagd commentaar op haar lijf. Naaste familie, wildvreemden, specialisten: iedereen vindt het nodig haar te vertellen dat dik zijn iets slechts is en dat ze daar zo snel mogelijk iets aan moet doen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 9,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Knap voor een dik meisje

Tatjana is al haar hele leven dik. En krijgt dus al zo lang ze zich kan herinneren ongevraagd commentaar op haar lijf. Naaste familie, wildvreemden, specialisten: iedereen vindt het nodig haar te vertellen dat dik zijn iets slechts is en dat ze daar zo snel mogelijk iets aan moet doen. Wanneer ze eenderde van haar lichaamsgewicht verliest ervaart ze voor
het eerst de privileges die bij slank zijn horen. Toch neemt het ongevraagde commentaar alleen maar toe – al helemaal als ze weer begint aan te komen. In dit boek doet ze openhartig verslag van het leven als dikke vrouw in een land waar dun zijn de norm is.


ISBN
9789041714060
Pagina's
192
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Rainbow

Literaire non-fictie