Boekhandel Douwes Den Haag

In het geheim geloven

Autobiografie

Tomas Halik & Kees de Wildt

In het geheim geloven

In het geheim geloven

Autobiografie

In het geheim geloven

 

In zijn autobiografie In het geheim geloven vertelt TomᚠHalík over de hechte realtie die hij had met Vaclav Havel, Paus Johannes Paulus II en de Dalai Lama. TomᚠHalík groeide op tijdens het stalinisme en werd christen in een tijd van ernstige vervolging van de kerk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving In het geheim geloven

In zijn autobiografie In het geheim geloven vertelt TomᚠHalík over de hechte realtie die hij had met Vaclav Havel, Paus Johannes Paulus II en de Dalai Lama. TomᚠHalík groeide op tijdens het stalinisme en werd christen in een tijd van ernstige vervolging van de kerk. Hij maakte de Praagse lente mee en de Sovjetbezetting in 1968. Vanuit zijn autobiografie gaat TomᚠHalík in op fundamentele theologische vragen. Tevens biedt hij een fascinerende inkijk in zijn innerlijke crises en conflicten. Halíks levensverhaal is getekend door het communisme, geheimhouding en het constante dreigende gevaar. Dit maakt zijn boek tot een indringend getuigenis van een demonisch tijdperk.


ISBN
9789043533805
Pagina's
384
Verschenen
NUR
707
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie

Geloofsopbouw