Boekhandel Douwes Den Haag

Spaans Latijns-Amerika

Taalgids

Wat & Hoe taalgids

Spaans Latijns-Amerika

Spaans Latijns-Amerika

Taalgids

Spaans Latijns-Amerika

 

Wat & Hoe Taalgids Spaans Latijns-Amerika is de beste tolk voor op reis. Met zo'n 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en een beknopte grammatica leer je snel de taal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving Spaans Latijns-Amerika

Wat & Hoe Taalgids Spaans Latijns-Amerika is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Spaans Latijns-Amerika lukt het allemaal.


De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.


Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.


ISBN
9789043927420
Pagina's
240
Verschenen
NUR
507
Druk
18
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers