Boekhandel Douwes Den Haag

Yoga voor stijve harken

Marion Deuchars

Yoga voor stijve harken

Yoga voor stijve harken

Yoga voor stijve harken

 

'Yoga voor stijve harken' is een vrolijk, toegankelijk en rijk geïllustreerd boekje voor iedereen die aan de slag wil gaan met yoga. Laat stress los en voel je flexibel.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,99


Beschrijving Yoga voor stijve harken

Yoga maakt van iedereen een blijer mens!Heb jij altijd al willen ontspannen met yoga, maar wist je nooit waar je moest beginnen? Start dan met ‘Yoga voor stijve harken’ van yoga-expert Marion Deuchars! In dit vrolijke boek deelt Marion op toegankelijke wijze haar kennis en vertelt ze over haar positieve ervaring met yoga. Je vindt er de meest voorkomende poses met heldere en bondige uitleg, mooie illustraties en een flinke portie luchtigheid. Dat maakt het boek perfect voor zowel de beginner als de liefhebber.Yoga is een filosifie die ongeveer 2500 jaar geleden in India werd ontwikkeld. In de praktijk betekent Yoga het aannemen van lichaamshoudingen (asana’s) die je helpen om:  • Te ontspannen

  • Beter te ademen

  • Stress los te laten

  • Fitter of flexibeler te worden

  • Je serotoninegehalte te verhogen

  • Je welzijn te vergroten

Het boek is bedoeld om mensen die nog onbekend zijn met yoga op weg te helpen, en om mensen die al yoga beoefenen, te inspireren. Het ultieme cadeauboek voor stijve harken én yogaliefhebbers.


ISBN
9789043929592
Pagina's
80
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Wonen en Lifestyle