Boekhandel Douwes Den Haag

Wanneer jouw wiegje een wolk wordt

Axana Bael & Joke Vervoort

Wanneer jouw wiegje een wolk wordt

Wanneer jouw wiegje een wolk wordt

Wanneer jouw wiegje een wolk wordt

 

Het verlies van een kindje vraagt om een delicaat gesprek. Dit invulboekje geeft zowel mama als papa de kans om hun gevoelens neer te schrijven en elkaars gevoelens te herkennen. Bovendien biedt het boekje extra informatie over ondersteunende organisaties, leestips en advies voor grote broer of zus.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Wanneer jouw wiegje een wolk wordt

Het verlies van een kindje vraagt om een delicaat gesprek.
Dit invulboekje geeft zowel mama als papa de kans om hun gevoelens neer te schrijven en elkaars gevoelens te herkennen. Bovendien biedt het boekje extra informatie over ondersteunende organisaties, leestips en advies voor grote broer of zus. Er is ruimte om herinneringen van jullie sterrenkindje op te nemen, zodat dit boek een kostbare herinnering ondersteunt.
Laat 'Wanneer jouw wiegje een wolk wordt' jullie helpen om van jullie wolkje een mooie herinnering te maken.
Axana Bael is naast masterstudente aan de UGent een pas afgestudeerde vroedvrouw. Met deze passie ging ze aan de slag, en ontwierp ze dit boek vanuit haar onnoemelijke liefde voor kersverse ouders van een sterrenkindje. Ondanks het feit dat haar diploma nog niet lang aan de muur hangt, heeft ze al heel wat beginnende ervaring zowel in binnenland áls in buitenland! Haar droom is om in de toekomst aan de slag te gaan als vroedvrouw in de eerste lijn.


ISBN
9789044137934
Pagina's
70
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Maklu, Uitgever

Mens en Maatschappij