Boekhandel Douwes Den Haag

Bitterzoet

Samenleven (en breken) met een narcistische partner/ouder

Hanne Claes

Bitterzoet

Bitterzoet

Samenleven (en breken) met een narcistische partner/ouder

Bitterzoet

 

Samenleven met een niet-beschikbare ouder of partner is een uitdaging en vraagt heel wat uithoudingsvermogen, waardoor het lichamelijke en het psychische welzijn onder druk komen te staan. Stressklachten, uitputting, mentale distantie en gebrek aan betrokkenheid liggen dan op de loer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,00


Beschrijving Bitterzoet

Samenleven met een niet-beschikbare ouder of partner is een uitdaging en vraagt heel wat uithoudingsvermogen, waardoor het lichamelijke en het psychische welzijn onder druk komen te staan. Stressklachten, uitputting, mentale distantie en gebrek aan betrokkenheid liggen dan op de loer. De bittere kant van het verhaal. Ondanks de moeilijke leefomstandigheden is het mogelijk om uit de onevenwichtige relatie te stappen, de nodige veerkracht te herontdekken en anders en krachtiger in het leven te staan. De zoete kant van het verhaal.

Bitterzoet beschrijft de relatiefasen van een dergelijke destructieve relatie, de gevolgen voor partner en kind, hoe je als ouder je kind(eren) opvoedkundig kunt ondersteunen en hoe je als partner uit de hogeconflictrelatie kunt stappen.

Dit boek is geschreven voor alle partners en kinderen van een narcistische persoonlijkheid, maar ook voor hulpverleners, therapeuten, huisartsen, psychologen, sociaal werkers, bemiddelaars, juristen en advocaten, zodat zij een breder inzicht krijgen in deze destructieve relatie en sneller de signalen bij partner en kind kunnen herkennen.

Hanne Claes is stress- en burnoutcoach.


ISBN
9789044139259
Pagina's
224
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Maklu, Uitgever

Mens en Maatschappij