Boekhandel Douwes Den Haag

Onbehagen

Bas Heijne

Onbehagen

Onbehagen

Onbehagen

 

In deze volledig herziene en sterk uitgebreide editie van zijn spraakmakende essay Onbehagen legt Bas Heijne de wereld van nu op de sofa en werpt een ontluisterend nieuw licht op de huishouding van onze beschaving.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 7,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Onbehagen

In deze volledig herziene en sterk uitgebreide editie van zijn spraakmakende essay Onbehagen legt Bas Heijne de wereld van nu op de sofa en werpt een ontluisterend nieuw licht op de huishouding van onze beschaving.

Bas Heijne is schrijver, essayist en columnist voor NRC Handelsblad. Hij schreef veelbesproken essays als Moeten wij van elkaar houden? (2011) en Mens/Onmens (2020; negende druk).

‘Een van de scherpste denkers van onze tijd.’
Rutger Bregman

‘Een schitterend essay!’ - Adriaan van Dis

‘Een scherp en intelligent, toegankelijk en geestig geschreven pamflet over het onbehagen in onze samenleving.’ - de Volkskrant

‘Heijne is Nederlands beste tijdgeestfluisteraar.’ - Filosofie Magazine

‘Bas Heijne is een schrijver met een bijzondere positie als columnist en essayist, die over een enorme verscheidenheid aan actuele onderwerpen en kwesties schrijft. Hij schrijft als een denker en denkt als een lezer.’ - Juryrapport P.C. Hooft-prijs 2017


ISBN
9789044646221
Pagina's
96
Verschenen
NUR
320
Druk
13
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Literaire non-fictie