Boekhandel Douwes Den Haag

De Nachtdienst

Esther Verhoef

De Nachtdienst

De Nachtdienst

De Nachtdienst

 

Limited edition: genummerd en gesigneerd. De nieuwe Esther Verhoef – spannender dan ooit Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je nooit meer veilig. Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de praktijk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 31,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De Nachtdienst

Limited edition: genummerd en gesigneerd.


De nieuwe Esther Verhoef – spannender dan ooit

Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.
Nu ben je nooit meer veilig.Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend. Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.Esther Verhoef is een van de succesvolste en veelzijdigste schrijvers van Nederland. Zij is onze meest bekroonde en genomineerde thrillerauteur. Van haar psychologische thrillers en romans zijn in eigen land ruim 2,8 miljoen exemplaren verkocht.‘Verhoef bewijst keer op keer dat zij in Nederland de koningin van het genre genoemd mag worden.’ Vrij Nederland‘De kracht van Verhoefs actiethrillers is zonder twijfel de stijl, die al even hoekig is als de personages. Je snakt naar adem.’ NRC Handelsblad‘Als je de adrenaline van de recensent nog tot diep in de nacht laat stromen, is dat vakwerk.’ de Volkskrant‘Nagelbijtend spannend!’ Margriet‘Verhoef op haar best.’ NouveauOver Façade:
‘Goed geschreven, mooie karakters en een prachtige plot.’ AD *****‘Vlot geschreven en een puike plot, met een mooi opgebouwde spanning.’ VN Thrillergids ****‘In één adem uit.’ Margriet


ISBN
9789044649116
Pagina's
390
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Literaire thriller