Boekhandel Douwes Den Haag

Onkrijgbaarheid

Tim Krabbé

Onkrijgbaarheid

Onkrijgbaarheid

Onkrijgbaarheid

 

Ze was teruggekomen! Daar stond ze. Haar bovenlichaam was onzichtbaar achter het houten bovendeel van de  vestibuledeur, haar voeten waren zichtbaar door het glas van het benedendeel. Hij hoefde maar naar die deur te gaan om haar te hebben. Maar de bel ging niet.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Onkrijgbaarheid

Ze was teruggekomen! Daar stond ze. Haar bovenlichaam was onzichtbaar achter het houten bovendeel van de  vestibuledeur, haar voeten waren zichtbaar door het glas van het benedendeel. Hij hoefde maar naar die deur te gaan om haar te hebben. Maar de bel ging niet. Ze belde niet aan. Wat moest hij doen? Deze kans grijpen om haar toch niet kwijt te zijn? Deze kans grijpen om haar van hem te verlossen? Zij wist ook niet wat ze moest doen. Die voetjes stonden daar zeker al een minuut. De bel ging niet. Zij deed niets, hij deed niets. Hij martelde haar. Die voetjes martelden hem. Die voetjes! Oneindig kwetsbaar en lief. Wat te doen?

Onkrijgbaarheid is de nieuwe roman van Tim Krabbé (1943). Zijn boeken werden in zestien talen vertaald en een aantal ervan is verfilmd. Tot zijn bekendste romans behoren De Renner, Het Gouden EiVertragingDe Grot, Kathy’s Dochter en Marte Jacobs.


ISBN
9789044652314
Pagina's
224
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Literaire roman, novelle