Boekhandel Douwes Den Haag

Praktisch handboek tarot

Praktisch handboek tarot

Praktisch handboek tarot

Praktisch handboek tarot

 

In dit praktische handboek vindt u een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis, de betekenis van de verschillende kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten van de vier tarotkleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentagrammen).


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,95


Beschrijving Praktisch handboek tarot

In dit praktische handboek vindt u een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis, de betekenis van de verschillende kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten van de vier tarotkleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentagrammen). Ook komt u te weten hoe u de kaarten moet leggen in bijvoorbeeld het Keltische Kruis, het Zigeunerspel, de Drie Azenlegging of de Zeven Kaartenlegging. Bovendien wordt er bijzondere aandacht besteed aan:
- interactieve oefeningen
- ja- en nee-lezingen
- liefde- en vriendschapslezingen
- meditaties en visualisaties

Daarmee is dit werkboek niet alleen een grondige inleiding voor beginners maar ook een waardevol hulpmiddel voor wie zijn kennis van de tarot verder wilt verdiepen.


ISBN
9789044763744
Pagina's
192
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas