Boekhandel Douwes Den Haag

Luisteren naar je ziel

Maak contact met je ziel en vind het doel van je incarnatie en levensweg

Anne-Lise Le Maitre

Luisteren naar je ziel

Luisteren naar je ziel

Maak contact met je ziel en vind het doel van je incarnatie en levensweg

Luisteren naar je ziel

 

Heb je je weleens afgevraagd wat je zielsmissie is? Wat de zin van je incarnatie is? Dit boek neemt je mee op een unieke reis om contact te maken met je ziel. Je ontdekt hoe rijk de identiteit van je ziel is, afhankelijk van haar ontwikkelingsstadium, en wat haar vroegere herinneringen zijn.


Leverbaar

€ 26,95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Luisteren naar je ziel

Heb je je weleens afgevraagd wat je zielsmissie is? Wat de zin van je incarnatie is? Dit boek neemt je mee op een unieke reis om contact te maken met je ziel. Je ontdekt hoe rijk de identiteit van je ziel is, afhankelijk van haar ontwikkelingsstadium, en wat haar vroegere herinneringen zijn. Ieder geïncarneerd individu wordt in zijn leven gestuurd door zijn persoonlijke energieën - die hij bewust voelt en aanpast - maar ook door zijn karmische energieën, de vruchten van alle vroegere ervaringen die de ziel heeft opgedaan, die doorgaans onbewust of onbegrepen zijn. Door naar je ziel te luisteren krijg je toegang tot dat gedeelte van jezelf dat je te boven gaat en je zo sterk beïnvloedt. Stem jezelf af op de verborgen missies en uitdagingen van je levensweg en laat de essentie van je ziel vibreren!

De auteur
In haar eerste leven was Anne-Lise Le Maître hoofd van de afdeling marketing bij een cosmeticaconcern. Als gids van de overtochten koos ze er later voor zich te wijden aan haar energetische en mediamieke vermogens. Ze begeleidt iedereen die zijn karma wil leren begrijpen of zijn ziel wil benaderen en bevrijden van gevoelige herinneringen en kwetsuren.


ISBN
9789044764642
Pagina's
160
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas