Boekhandel Douwes Den Haag

De lekkerste jam & confituur bijbel

De beste technieken, bereidingstips en recepten

SANDRINE MAQUET

De lekkerste jam & confituur bijbel

De lekkerste jam & confituur bijbel

De beste technieken, bereidingstips en recepten

De lekkerste jam & confituur bijbel

Verschijnt binnenkort

 

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken.


Nog te verschijnen

€ 34,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De lekkerste jam & confituur bijbel

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.

Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken. Ze werkt al jaren als chef en haar overheerlijke creaties vallen vaak in de prijzen.


ISBN
9789044768428
Pagina's
176
Verschijnt
Rubriek
Basis kookboeken
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas

Basis kookboeken