De beste technieken, bereidingstips en recepten
De beste technieken, bereidingstips en recepten
Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken.
Bezorgen: Zodra beschikbaar
Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.
Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken. Ze werkt al jaren als chef en haar overheerlijke creaties vallen vaak in de prijzen.