Authentieke recepten en goedbewaarde keukengeheimen uit Zuidoost-Azië
Authentieke recepten en goedbewaarde keukengeheimen uit Zuidoost-Azië
Ontdek de authentieke Aziatische keuken dankzij de culinaire geheimen van Mama Ly: welke ingrediënten je altijd in huis moet hebben, hoe je rijst kookt als een chef, de kunst van het rollen van nems en loempia’s, de verschillende soorten wontons die je zelf kan maken en de techniek om perfecte bao’s te vouwen.
Bezorgen: Zodra beschikbaar
Ontdek de authentieke Aziatische keuken dankzij de culinaire geheimen van Mama Ly: welke ingrediënten je altijd in huis moet hebben, hoe je rijst kookt als een chef, de kunst van het rollen van nems en loempia’s, de verschillende soorten wontons die je zelf kan maken en de techniek om perfecte bao’s te vouwen.
Van geurige wokgerechten en smaakvolle dumplings tot pad thai, jasmijnrijst, noedels en verrukkelijke zoetigheden – de recepten in dit boek zijn niet alleen eenvoudig uitgelegd, maar ook onweerstaanbaar lekker.
Diana Chao bracht sinds haar kindertijd uren door in de keuken van haar moeder, Ly-Kheng. Dit boek is een bloemlezing van de beste familierecepten en de beste reisgezel om je onder te dompelen in de Zuidoost-Aziatische keuken en al haar geheimen.