Boekhandel Douwes Den Haag

Ik wil gewoon mijn moeder terug

hoe we elkaar kwijtraakten door polarisatie

Marthe Walter

Ik wil gewoon mijn moeder terug

Ik wil gewoon mijn moeder terug

hoe we elkaar kwijtraakten door polarisatie

Ik wil gewoon mijn moeder terug

 

Een persoonlijk, ontroerend en hartverscheurend verhaal over hoe polarisatie een familie uiteendrijft. Komen ze weer samen?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Ik wil gewoon mijn moeder terug

Toen Marthe Walter de eerste nacht in haar nieuwe huis sliep, kwam het besef: mijn moeder weet niet meer waar ik woon. Al een halfjaar hadden ze elkaar niet gesproken. Wat begon met een woordenwisseling over fakenews liep op tot een splijtend conflict over autonomie, geo-engineering en corrupte politici.

Wat als je allebei in een andere werkelijkheid gelooft? Kan je elkaar dan nog vinden? Wereldwijd worden talloze families en vriendengroepen verscheurd door polarisatie. Opgeklopt door de media en algoritmes vertrouwen mensen die van elkaar hielden elkaar opeens niet meer. In dit boek vertelt Marthe openhartig over hoe de politiek haar familie binnensloop. Hoe de gesprekken opeens over chemtrails en vaccinaties gingen, hoe gezelligheid werd ingeruild voor vervreemding en bovenal hoe ze een van de belangrijkste personen in haar leven kwijtraakte: haar moeder.

Met een onbevangen blik onderzoekt ze hoe het zover heeft kunnen komen. Kunnen Marthe en haar moeder de band weer herstellen?


ISBN
9789045050577
Pagina's
200
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Mens en Maatschappij