Boekhandel Douwes Den Haag

Pony

R.J. Palacio

Pony

Pony

Pony

 

De opvolger van het zeer succesvolle Wonder speelt zich af in het Wilde Westen. Midden in de nacht wordt Silas wakker als drie ruiters voor de deur staan die zijn vader dwingen met hen mee te gaan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Pony

De opvolger van het zeer succesvolle Wonder speelt zich af in het Wilde Westen. Midden in de nacht wordt Silas wakker als drie ruiters voor de deur staan die zijn vader dwingen met hen mee te gaan. Een beruchte crimineel wil dat Silas’ vader hem helpt met het maken van vals geld. De jongen blijft alleen achter. Hij heeft zijn vader beloofd thuis op hem te wachten. Maar hoe lang zal dat duren? Komt zijn vader wel terug?

Als er opeens een geheimzinnige pony voor de deur staat, lijkt dat een teken. Silas moet proberen zijn vader te bevrijden. Hij springt op de pony en gaat achter zijn vader aan. Gelukkig heeft hij gezelschap van zijn beste vriend: een geest!‘Een adembenemend avontuur … heel anders dan Wonder maar met dezelfde ontroerende thema’s: liefde, familie en het overwinnen van uitdagingen.’ Booklist (starred review)
‘Een magisch verhaal – Pony is puur plezier.’ Rebecca Stead


ISBN
9789045127293
Pagina's
304
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Fictie 10 - 12 jaar