Boekhandel Douwes Den Haag

Wolvenweer

Karst-Janneke Rogaar & Simon van der Geest

Wolvenweer

Wolvenweer

Wolvenweer

 

Een grappig en spannend verhaal voor beginnende lezers over een wolf die zich bij volle maan ontpopt tot… een weerman. Masja is dol op haar vriend Iwan. Hij is de stoerste van alle wolven. Hij heeft veel haar en een bek vol tanden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 13,99


Beschrijving Wolvenweer

Een grappig en spannend verhaal voor beginnende lezers over een wolf die zich bij volle maan ontpopt tot… een weerman.Masja is dol op haar vriend Iwan. Hij is de stoerste van alle wolven. Hij heeft veel haar en een bek vol tanden. Masja wil hem vragen of hij haar wolf wil zijn. Maar dan gebeurt er iets geks. In het schijnsel van de volle maan verandert Iwan ineens in… een slappe, dunne man. Masja weet niet goed meer wat ze voor hem voelt.

Iwan mag dan een slappe man zijn, hij blijkt wel het weer te kunnen voorspellen: hij is een weerman! De andere wolven lachen hem keihard uit. Zelfs als hij waarschuwt voor een zware storm. En Masja? Zal zij haar Iwan geloven?Een origineel verhaal van tweevoudig Gouden Griffel-winnaar Simon van der Geest met stoere illustraties van Zilveren Penseel-winnaar Karst-Janneke Rogaar.


ISBN
9789045127910
Pagina's
112
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Fictie 7 - 9 jaar