Boekhandel Douwes Den Haag

Bert en Bart redden de wereld

Kees de Boer & Tjibbe Veldkamp

Bert en Bart redden de wereld

Bert en Bart redden de wereld

Bert en Bart redden de wereld

 

Dit grappige, in kleur geïllustreerde avontuur vol aliens is ideaal om voor te lezen of zelf te lezen door iets geoefende lezers.De onafscheidelijke broers Bert en Bart houden van ruimtewezens, en ook van schieten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 13,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bert en Bart redden de wereld

Dit grappige, in kleur geïllustreerde avontuur vol aliens is ideaal om voor te lezen of zelf te lezen door iets geoefende lezers.

De onafscheidelijke broers Bert en Bart houden van ruimtewezens, en ook van schieten. Maar het allermeest houden ze van schieten op ruimtewezens die terugschieten! Als ze een gootsteen-plopper en een oude stofzuigerbuis vinden kunnen ze hun geluk niet op: nu kunnen ze de aarde gaan redden met anti-Zurgh-vernietigingswapens.

Helaas vindt de moeder van Bert en Bart al dat schieten helemaal niet lief. Ze pakt zelfs hun wapens af! En dan landen de Zurghs. Zij willen de Anti-Zurgh-vernietigingswapens stelen om daarna rustig de aarde te kunnen vernietigen….

Bert en Bart redden de wereld verscheen aanvankelijk als Kinderboekenweekgeschenk en is nog altijd zeer populair bij jonge lezers.


ISBN
9789045128221
Pagina's
96
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Fictie 7 - 9 jaar