Boekhandel Douwes Den Haag

Verhalen uit de stad tussen de sterren

Kleurboek geïllustreerd door Hanna Karlzon

Hanna Karlzon

Verhalen uit de stad tussen de sterren

Verhalen uit de stad tussen de sterren

Kleurboek geïllustreerd door Hanna Karlzon

Verhalen uit de stad tussen de sterren

 

Spreid je vleugels en laat de wind je meevoeren op een reis hoog boven de wolken naar een magische stad tussen de sterren. Op dit fantastische eiland dat zweeft onder een met fonkelende sterren bezaaide hemel kom je fantasierijke voertuigen en wezens van heinde en verre tegen, die in de stad stoppen om de bruisende marktjes en de spannende boetiekjes te bezoeken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Verhalen uit de stad tussen de sterren

Spreid je vleugels en laat de wind je meevoeren op een reis hoog boven de wolken naar een magische stad tussen de sterren. Op dit fantastische eiland dat zweeft onder een met fonkelende sterren bezaaide hemel kom je fantasierijke voertuigen en wezens van heinde en verre tegen, die in de stad stoppen om de bruisende marktjes en de spannende boetiekjes te bezoeken.

Na Middernacht maskerade, Verhalen uit het bosrijk en Verhalen uit het heksenhuisje is dit het vierde kleurboek in de serie 'Verhalen uit...' met illustraties van Hanna Karlzon, een van de bekende en populairste Zweedse kleurboekillustratoren. Hanna maakt gedetailleerde illustraties geïnspireerd door de natuur. In haar werk voegt ze graag droomelementen toe, waardoor er een wereld tussen fantasie en realiteit ontstaat.


ISBN
9789045328102
Pagina's
64
Verschenen
NUR
460
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Hobby’s