Boekhandel Douwes Den Haag

Backpacken voor Dummies, 2e editie

Michiel Kelder

Backpacken voor Dummies, 2e editie

Backpacken voor Dummies, 2e editie

Backpacken voor Dummies, 2e editie

 

De wereld over trekken met slechts een rugzak en niets meer dan een vaag plan. Het klinkt niet erg georganiseerd, maar aan backpacken gaat wel degelijk voorbereiding vooraf. Ook onderweg moet je dagelijks keuzes maken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 14,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Backpacken voor Dummies, 2e editie

De wereld over trekken met slechts een rugzak en niets meer dan een vaag plan. Het klinkt niet erg georganiseerd, maar aan backpacken gaat wel degelijk voorbereiding vooraf. Ook onderweg moet je dagelijks keuzes maken. Backpacken voor Dummies geeft je een overzicht van alles waarmee je te maken krijgt. Eerst lees je over de organisatie vooraf en gaat 't bijvoorbeeld om planning, reisduur, geld, gezondheid en formaliteiten. Daarna krijg je adviezen over zaken waar je tijdens je reis tegenaan kunt lopen. Denk aan vervoermiddelen, accommodatie, veiligheid, werken en studeren. In deze tweede editie is er extra aandacht voor overnachtingen, informatie vinden via internet, contact onderhouden met sociale media en verantwoordelijk reizen.

Michiel Kelder is redacteur en vertaler. Reizen is zijn grootste hobby. Hij woont de helft van het jaar in Aziƫ en heeft veel in het buitenland gewerkt.


ISBN
9789045351681
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Reizen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren